hem igen

Jag kan hjälpa dig få upp en hemsida, visa dig hur en dator hänger ihop samt ge dig tips på hur du bär dig åt för att synas på nätet.

Jag anser du kan lära dig väldigt mycket på egen hand. Det finns väldigt mycket information ute på nätet. Det kan dock vara viktigt du får lite förståelse i språket eller vad du skall leta efter på nätet. Jag ger dig en bra start.
 
Jag får väldigt mycket frågor när det gäller koda en hemsida. Många kallar det att programmera när de lägger upp en hemsida. Jag vill inte kalla det utveckling eller programmering utan jag visar dig hur du använder de koder som redan är utvecklade för att få upp ett dokument i html ute på nätet. Jag har även lagt en html skola ute på gbghtml.se där du kan prova koda lite själv. Med lite tålamod har du snart uppe en hemsida du kan skryta med. Sedan, när det gäller att få träffar på den handlar det om andra saker. Något du kan läsa om på gbghtml.se/seo/sokmotorer.php. Jag ser många träffar på bilder just nu. Kan ge flera besök om du döper bilden till ett sökord. Jag ger dig några tips ute på min fotoblogg. Se mer här>>>
Andra frågor jag får handlar om hur du hanterar en dator, at bygga den, delar och uppgraderingar av datorn. Jag visar dig hur du får ihop en speldator för under 5000 kronor på drivrutiner.net/drivrutiner/datorbygg/. Jag har även lagt in några sidor angående drivrutiner, kortkommandon och en hel del annat. Som skype, telefon nummer till support, antivirus. Använd sökrutan och skriv det du letar efter. Jag har hunnit med några år utomlands med support och resor. Här har jag också haft väldigt bra användning för sökmotorer i olika språk. Du hittar några bra länkar på drivrutiner.net/program/sprak/ samt wuxi.se/culture/language.php

Behöver du hjälp med att söka på nätet, hur du använder en dator eller plattan ställer jag upp. Jag kan även hjälpa dig förstå hur du sätter ihop en hemsida. Jag får väldigt många frågor gällande datorn. Hur datorn hänger ihop. Hur du använder olika program eller internet. Välsigt ofta handlar det om att ditt ordförråd gällande datordelar kan behöva en uppgradering. Jag beskriver några delar av datorn på olika hemsidor. När det gäller nätverk hittar du mycket på bredbandsbloggen. Du har en sökruta även på denna till höger. En populär artikel är den om hur du snabbar upp nätet på windows 7. Mycket går att använda även idag på windows 10 och andra operativ. Se mer här>>>

Många undrar hur de får ihop en hemsida och få ut den på internet. Idag är det ganska enkelt att få upp en blogg med något utav de gratis hjälpmedel du hittar ute på nätet. Det kan dock vara en fördel om du kan lite mer än bara publicera ett inlägg. Framförallt om du skall sälja något på sidan, få till ett script för kontakt och liknande. Det underlättar även när du försöker ta reda på vad som gick fel i sista uppdateringen. Jag kan hjälpa dig få en uppfattning om vad "taggar", länkar, href o.s.v. handlar om.

Jag använder själv flera språk när jag letar efter något på nätet. Detta gör att jag kan lösa problemet på många olika sätt. Jag vill inte säga jag är någon språklärare men har samlat flera länkar för att få en bättre förståelse av kultur och språk vid besök i andra länder samt även vid sökning på utländska hemsidor. Nu sist fick jag en chans att se Kina. På riktigt. Det vill säga jag bodde hos en familj här borta och lärde mig enormt mycket under den månaden jag var där. Kina blir snart en av våra viktigaste handelspartner i världen och därför kan det vara dags att lära dig lite mer. Du ser mycket om kulturen på wuxi.se.

kontakta mig via den engelska sidan
och jag gör allt för att hjälpa dig.
Just nu hyr jag F-skatt från Bolagskraft AB. Du kan läsa mer om denna lösningen här>>>. och jag gör allt för att hjälpa dig.