hem igen
Som du säkert kan gissa är mitt namn Björn Larsen. Jag har blivit bedd länge nu att starta en egen rörelse och kommer igång med detta denna vägen. Till att börja med kör jag några månader med hyrd F-skatt hos Bolagskraft AB för att senare sköta mina egna fakturor och bokföring. Jag finns ute på facebook samt linkedin där du kan se mer av vad jag har sysslat med tidigare.
jag ger dig it eller dator support
IT support

Dator, nätverk, mobiler och annat som strular kostar tid. Tid kostar pengar. Jag hjälper dig att hitta var problemen sitter och lösningar på dem. Jag kan även stå till tjänst med inköp av utrustning.
jag ger dig utbildning i dator, windows, hemsides snickrande och hur du använder internet
Jag utbildar i det mesta som rör datorn
. Behöver du hjälp med att söka på nätet, hur du använder en dator eller plattan ställer jag upp. Jag kan även hjälpa dig förstå hur du sätter ihop en hemsida.
research
Research
Ibland kan det vara till hjälp att kolla hur dina konkurrenter beter sig när det gäller kunder. Kan även handla om att hitta en manual, statistik, sökord eller personer.
få dig att synas på internet
Sökmotoroptimering
Jag får dig att synas på nätet. Antingen genom att hjälpa dig få upp en sida på nätet, skriva en artikel på sidor du vill synas eller länka dig på lämpliga hemsidor. Jag har över 20 års erfarenhet.
jag hjälper dig med fotograferingen
Fotografering
Jag hjälper dig med fotot på huset, bilen, restaurangen, maträtten eller något annat du vill visa kunderna. Bilder blir allt viktigare.
Just nu hyr jag F-skatt från Bolagskraft AB. Du kan läsa mer om denna lösningen här>>>.
kontakta mig via html-skolan, kontakta mig via den engelska sidan
kontakta mig via html-skolan
och jag gör allt för att hjälpa dig. Det brukar gå att nå mig även på 073 6393633 men jag kan vara lite upptagen. Försök då hellre med mailformuläret.